VIB 20 jaar! Still in Business – Lp release

Een Lp lanceren in 2019 voelt een beetje old-school. Stiekem zijn we dat ook een beetje. Waarom vraag je? Nou… Precies 20 jaar geleden is de Veghelse brassband VIB ontstaan uit het enthousiasme van Marc van Kessel en een tiental jonge talentvolle muzikanten. Hoewel nu de jongste speler 20 jaar oud is, zijn enkelen van dat startende tiental inmiddels niet zo jong meer. Maar nog steeds even talentvol.

In de zomer van 2018 hebben we met Sven Lens een track opgenomen in de studio. Een track die synoniem staat voor de 20 jaar die we bestaan, genaamd: Third Half. Want ondanks dat we al 20 jaar bestaan vinden we onszelf steeds opnieuw uit. Dit keer gaan we letterlijk de derde helft in: een derde album, een derde generatie, een derde geluid. En dat presenteren we met een heuse Lp tijdens een heel speciaal evenement!

Op 14 juni presenteren we onze derde helft. VIB op een geheel andere wijze dan je van ons gewend bent, in de vorm van muzikaal theater. De afgelopen paar jaar hebben we verschillende toffe projecten en optredens mogen verzorgen en érg vette repetities gehad met fantastische mensen. We hebben vrienden opgedaan. En dat willen we vieren met onze vrienden. Ons muziektheater staat daarom passend in het teken van VRIENDSCHAP!

De Lp wordt geperst in beperkte oplage. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar? De Lp is te koop voor slechts €10,-! Hebben?! Dan dien je twee dingen te doen:

  1. Je vult onderstaand formulier in met je gegevens, en
  2. je maakt het geld over via “een rabobank betaalverzoek” met behulp van deze link.

Je ontvangt de Lp dan op onze presentatie op 14 juni!

Reserveer je Lp